Ajankohtaista

Tällä sivulla voit seurasta ajankohtaisia uutisia ja tiedotteita.

Toimiston aukioloajat vappuna

Toimistomme on suljettuna 30.4 ja 1.5. Vika tai häiriötilanteissa puheluihin vastaa kunkin verkkoalueen päivystäjä. Kurikka ja Ilmajoki 040 195 7700, Jurva 040 528 3676 ja Jalasjärvi 044 501 1408.

Vapputerveisin,

Kurikan Kaukolämpö Oy


Lämpö Online-palvelu

Lämpö Online-palvelu on nyt avattu myös Ilmajoen Lämpö Oy:n asiakkaille. Palveluun pääset kotisivujen kautta ja rekisteröitymällä palveluun.


Asiakastiedote

Kaukolämpöyhtiö lähetti maaliskuun 2018 laskun yhteydessä asiakkailleen kaukolämmön vuosiraportin. Raportissa on havaittu virheellisyyksiä kulutushistoria tiedoissa, jotka eivät näy kaikilla asiakkailla oikein raportilla. Virhe on muodostunut kulutushistorian konversiossa uuteen asiakastietokantaan. Yhtiö pahoittelee virhettä. Asiakkaat voivat tiedustella kulutushistoriatietoja numerosta 06 4509 700 tai toimisto@kurikankaukolampo.fi. 

 

Kurikan Kaukolämpö Oy


Lämpö Online-palvelu

Lämpö Online-palvelu on avattu Kurikan Kaukolämpö Oy:n asiakkaille. Palveluun pääset kotisivujen kautta ja rekisteröitymällä palveluun. Palvelussa asiakkailla on mahdollisuus seurata lämmönkulutustaan sekä selailla laskuja ja muuttaa yhteystietoja. Palvelu avataan myöhemmin Ilmajoen Lämpö Oy:n asiakkaille.

 


Hyvää Joulua ja Onnellista Uutta Vuotta 2018

Kurikan Kaukolämpö Oy on lahjoittanut joulumuistamisrahat Kurikan alueen vähävaraisille lapsiperheille.

Kaukolämmön väki toivottaa kaikille asiakkailleen Lämmintä Joulua ja Riehakasta Uutta Vuotta 2018.

Toimistomme on suljettu 22-26.12.2017 välisenä aikana. Tänä aikana tavoitat päivystäjämme päivystysnumerosta, joka löytyy Ota Yhteyttä sivulta.« Edelliset 5