Ajankohtaista

Tällä sivulla voit seurasta ajankohtaisia uutisia ja tiedotteita.

Sähköautojen latauspiste

Omistatko sähköauton ? Kurikan Kaukolämmöllä Jousimiehenkadulla on nyt mahdollista ladata akut täyteen veloituksetta ja odotellessa vaikka keskustella lämmitysasioista.


Toimiston aukioloajat vappuna

Toimistomme on suljettuna 30.4 ja 1.5. Vika tai häiriötilanteissa puheluihin vastaa kunkin verkkoalueen päivystäjä. Kurikka ja Ilmajoki 040 195 7700, Jurva 040 528 3676 ja Jalasjärvi 044 501 1408.

Vapputerveisin,

Kurikan Kaukolämpö Oy


Lämpö Online-palvelu

Lämpö Online-palvelu on nyt avattu myös Ilmajoen Lämpö Oy:n asiakkaille. Palveluun pääset kotisivujen kautta ja rekisteröitymällä palveluun.


Asiakastiedote

Kaukolämpöyhtiö lähetti maaliskuun 2018 laskun yhteydessä asiakkailleen kaukolämmön vuosiraportin. Raportissa on havaittu virheellisyyksiä kulutushistoria tiedoissa, jotka eivät näy kaikilla asiakkailla oikein raportilla. Virhe on muodostunut kulutushistorian konversiossa uuteen asiakastietokantaan. Yhtiö pahoittelee virhettä. Asiakkaat voivat tiedustella kulutushistoriatietoja numerosta 06 4509 700 tai toimisto@kurikankaukolampo.fi. 

 

Kurikan Kaukolämpö Oy


Lämpö Online-palvelu

Lämpö Online-palvelu on avattu Kurikan Kaukolämpö Oy:n asiakkaille. Palveluun pääset kotisivujen kautta ja rekisteröitymällä palveluun. Palvelussa asiakkailla on mahdollisuus seurata lämmönkulutustaan sekä selailla laskuja ja muuttaa yhteystietoja. Palvelu avataan myöhemmin Ilmajoen Lämpö Oy:n asiakkaille.

 « Edelliset 5