Ajankohtaista

Tällä sivulla voit seurasta ajankohtaisia uutisia ja tiedotteita.

Lämmönjakelukeskeytys

Kunnostamme lämpöverkkoa Kurikan Keskustan alueella. Kunnostustöiden vuoksi lämmönjakelussa on keskeytys maanantaina 10.10.2016 klo 22:00 alkaen. Arvioitu kesto on noin 8 h ja työt valmistuvat tiistaina klo 06:00.

Pahoittelemme katkoksesta mahdollisesti aiheutuvaa haittaa.

Kurikan Kaukolämpö Oy


Lämmönjakelukeskeytys

Kunnostamme lämpöverkkoa Saumantie-Laurintie risteysalueella. Kunnostustöiden vuoksi lämmönjakelussa on keskeytys 27.9.2016 klo 22:00 alkaen alueella Keskusta-Kankaan alue. Kunnostustyöt valmistuvat keskiviikko aamuna 28.9.2016 klo 06:00 mennessä.

Pahoittelemme katkoksesta aiheutuvaa haittaa.

Kurikan Kaukolämpö Oy


Kuulumisia lämpölaitokselta

Kesäaika on tavanomaisesti lämpölaitoksen huoltoaikaa seuraavaa lämmityskautta silmälläpitäen. Työskentelemme sen eteen, että lämmityskaudella voidaan taata tasainen ja häiriötön lämmönjakelu asiakkailemme. Tänä kesänä teemme tavanomaisten huoltotöiden lisäksi myös investointeja toimitusvarmuutemme varmistamiseksi mahdollisissa sähkökatkotilanteissa sekä investoimme savukaasujen puhdistuslaitteistoon. Varavoimakone investoinnin jälkeen kykenemme toimimaan täydellä kapasiteetilla myös tilanteessa, jossa sähkönsaanti laitokselle on estynyt. Investoinnit valmistuvat ja otettaan käyttöön lokakuun loppuun mennessä.

Aurinkoisin terveisin,

Petri Viinikainen


Energiamittareiden etäluennan tilannepäivitys

Hyvät asiakkaat,

Energiamittareiden etäluenta on nyt valmistunnut Kurikan verkostoalueella. Tällä hetkellä etäluenta on käytössä Jurvan, Kurikan sekä Koskenkorvan verkkoalueilla. Kurikan verkkoalueella ei tarvitse enää 1.5.2016 ilmoittaa lukemia kaukolämpöyhtiölle vaan ne luetaan automaattisesti. Kaukolämpöyhtiö muistuttaa kuitenkin, että kaukolämpövaihtimen kuntoa ja toimintaa on syytä tarkastella säännöllisesti. Ilmajoen keskustaajaman verkkoalueella etäluenta on vielä kesken ja asiakkaiden tulee ilmoittaa lukemat normaalin käytännön mukaisesti.

Kesäterveisin,

Kurikan Kaukolämpö Oy


Etäluentaprojektin eteneminen

Hyvät asiakkaat,

Energiamittareiden etäluentaprojekti etenee suunnitelulla aikataululla. Ilmajoen Koskenkorvan verkon alueella energiamittalaitteet ovat nyt kokonaisuudessaan etäluennan piirissä ja asiakkaitten ei tarvitse enää 1.11.2015 jälkeen ilmoittaa lukemiaan. Kurikan Jurvan verkon alueella noin 80 % on valmiina ja pyrimme siirtymään Jurvan alueella loppuvuodesta etäluentaan. Kurikan ja Ilmajoen keskustaajamissa työn valmiusaste on noin 30 %. Projektin on tarkoitus olla valmiina kokonaisuudessaan kesällä 2016.« Edelliset 5   Seuraavat 5 »