Ajankohtaista

Tällä sivulla voit seurasta ajankohtaisia uutisia ja tiedotteita.

Kurikan Kaukolämpö Oy panostaa digitaalisaatioon

Kurikan Kaukolämpö Oy ja Ilmajoen Lämpö Oy ovat sopineet inPulse Works Oy:n kanssa inWorks Heat -asiakkuudenhallinnan ja laskutusjärjestelmän toimittamisesta. Uusi järjestelmä otetaan käyttöön alkuvuodesta 2018. Lue lisää.


Puhtaampaa ja luotettavaa kaukolämpöä

Kurikan Kaukolämpö Oy otti käyttöön uuden savukaasusuodattimen 30.5.2017. Uusi suodatinlaitteisto käsittelee 2013 valmistuneen kattilan savukaasut kokonaisuudessaan. Investoinnin jälkeen savukaasujen hiukkaspäästöt alittavat selvästi laitokselle asetetut raja-arvot. Savukaasusuodattimen päälaitetoimittaja on Dust Control Systems Oy.

Loppuvuodesta 2016 laitokselle valmistui myös 375 kVA:n varavoimakone. Varavoimakone turvaa laitoksen toiminnan mahdollisissa sähkökatkotilanteissa. Laitos kykenee tuottamaan lämpöä täydellä kapasiteetilla ulkoisen sähkösyötön katketessa. Varavoimakoneen toimitti Voimalaite Service Oy.

Petri Viinikainen

Toimitusjohtaja


Arvonnan voittajat

Kurikan Kaukolämpö Oy ja Ilmajoen Lämpö Oy arpoivat 3.2.2017 kaikkien asiakaskyselyn palauttaneiden kesken Samsung tabletlaitteet. Saimme ilahduttavan paljon vastauksia ja tästä kiitos kaikille asiakkaille. Tabletit voittivat Riitta Honkaranta Kurikasta ja Lauri Kohtamäki Ilmajoelta. Pienempien voittojen saajat linkin alla.

Tablet voittajaTablet voittaja


Kurikan Kaukolämpö Oy ja MHY Lakeus sopivat puunvälitystoiminnasta

Kurikan Kaukolämpö Oy ja MHY Lakeus sopivat merkittävän puunvälityssopimuksen 6.4.2017. Kurikan Kaukolämpö Oy käyttää vuosittain noin 180 000 MWh polttoainetta lämpölaitoksillaan. Nyt solmittu puunvälityssopimus on merkittävä osa yhtiön uusiutuvan polttoaineen hankintaa. Sopimus kattaa kaksi lämmityskautta ja arvoitu työllistymisvaikutus on noin 9 henkilötyövuotta korjuu- ja logistiikkaketjussa. Sopimuksella hankittava ranka tulee 100%:sti Kurikan alueelta.

 

Toimitusjohtaja

Petri Viinikainen


Katkos lämmönjakelussa 15-16.11.2016

Tiistai ja Keskiviikon välisenä yönä sattui Kurikan lämpökeskuksella mekaaninen vaurio, joka aiheutti ongelmia koko Kurikan alueen lämmönjakelussa. Tilanne on normalisoitui 16.11.2016 klo 10:00. 

Pahoittelemme asiakkaille aiheutunutta häiriötä.

 « Edelliset 5   Seuraavat 5 »